Rajská omáčka s vepřovým masem
schedule
Doba přípravy je zhruba 60 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení 1 / 5

Postupujeme následovně
1
Na másle si osmahneme nasekanou cibulku a potom vložíme maso nakrájené na plátky. Počkáme až se nám maso zatáhne ze všech stran. Přichystáme si jíšku, kterou si uděláme z rozpuštěného másla a mouky. Vmícháme ji a pak všechno zalijeme vývarem.
2
Necháme vařit a potom přidáme všechno koření, aby se důkladně provařilo. Nakonec přidáme rajský protlak a pořádně rozmícháme.
3
Dochutíme solí a cukrem. Popřípadě octem. Pro zjemnění můžeme přidat trošku smetany.
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Bon appétit!
Ingredience
500 g vepřového masa (kotlety)
80 g másla
50 g hladké mouky
2 cibule
150 g rajského protlaku
1 masox
2 bobkové listy
sůl, pepř, cukr na dochucení, ocet
80 g másla
50 g hladké mouky
2 cibule
150 g rajského protlaku
1 masox
2 bobkové listy
sůl, pepř, cukr na dochucení, ocet
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu