Bulgur s chřestem a kozím sýrem
schedule
Doba přípravy je zhruba 35 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5
fastfood
BEZ
OBRÁZKU
OBRÁZKU
Postupujeme následovně
1
Bulgur zalijte zeleninovým vývarem, chvíli povařte a přiklopte pokličkou a nechte ho dojít. Nakrájejte si najemno červenou cibulku a přidejte ji k bulguru.
2
Potom si vezmeme chřest a odřežeme dřevnaté konce a oloupejte. Chřest si svažte a vložte ho do vroucí vody, kterou osolte a přidejte do ní citronovou šťávu. Vařte přibližně 6 minut.
3
Jakmile se chřest uvaří nechte ho vychladnout a nakrájejte ho na malé kousky. Přidejte ho k bulguru, zakapejte olivovým olejem a nadrobte kozí sýr.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
1 svazek chřestu
1 červená cibule
250 ml zeleninového vývaru
200 g bulguru
120 g kozího sýra
4 lžíce olivového oleje
citronová šťáva
sůl, pepř
1 červená cibule
250 ml zeleninového vývaru
200 g bulguru
120 g kozího sýra
4 lžíce olivového oleje
citronová šťáva
sůl, pepř
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu