Hovězí steak s fazolkami a slaninou
schedule
Doba přípravy je zhruba 40 minut.
fastfood
Připravíme celkem 2 porce.
Hodnocení ? / 5

Postupujeme následovně
1
Hovězí maso si osolíme a opepříme. Promneme ho mezi prsty, aby se ingredience dostaly dovnitř masa. Potřeme ho troškou oleje a necháme chvíli odpočnout.
2
Hovězí steaky grilujeme na grilovací pánvi. Je na vás jak dlouho je budete grilovat. My máme raději propečenější.
3
Mezitím si očistíme žampiony a nakrájíme je najemno. Zelené fazolky si spaříme v horké vodě. Necháme je tam zhruba 40 s, aby zůstaly pořád křupavé a potom je dáme do ledové lázně.
4
Na pánev si dáme trošku oleje a osmahneme na něm slaninu společně s žampiony. Nakonec přidáme fazolky a vše promícháme.
5
Dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
400 g hovězího masa (nejlépe svíčková)
120 g slaniny
400 g zelených fazolí
olej
4 žampiony
sůl, pepř
120 g slaniny
400 g zelených fazolí
olej
4 žampiony
sůl, pepř
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu