Vepřová panenka s hruškovým dipem
schedule
Doba přípravy je zhruba 50 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5
fastfood
BEZ
OBRÁZKU
OBRÁZKU
Postupujeme následovně
1
Nejdříve si očistěte hrušky a potom je rozpulte a vykrojte jádřince. Nachystejte si do hrnce vodu, kterou trošku osolte a přidejte naporcované hrušky.
2
Mezitím si rozehřejte máslo a povařené hrušky dejte chvíli podusit. Poté si vezměte mixér a hrušky důkladně rozmixujte dohladka.
3
Vepřovou panenku si očistěte a potom nasolte a přidejte pepř, nezapomeňte i na trošku rozmarýnu. Na pánvi si rozehřejte olivový olej a panenku rychle orestujte. Pak ji přendejte na talíř a na pánev nalijte červené víno a nechte ho odpařit.
Servírujte tak, že na talíř si dejte nejdříve hruškový dip a na něj položte nakrájenou panenku a polijte červeným vínem.
Bon appétit!
Ingredience
vepřová panenka
1 dl červeného vína
olivový olej
sušený rozmarýn
sůl, pepř
1 dl červeného vína
olivový olej
sušený rozmarýn
sůl, pepř
hruškový dip:
2 hrušky
2 dl vody
1 lžíce kremžské hořčice
máslo
sůl
2 hrušky
2 dl vody
1 lžíce kremžské hořčice
máslo
sůl
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu