Sendvič s celerem a mrkví

Postupujeme následovně
Mrkev si očistíme, celer taky a najemno nastrouháme pomocí struhadla. Směs celeru a mrkve smícháme dohromady. Do směsi lze přidat i lžičku tatarky, ale není to nutnost.
Pokud je směs studená, pravděpodobně byla zelenina čerstvě vytažená z ledničky, tak ji v kastrolku chvilku prohřejte nebo nechte v pokojové teplotě chvíli odstát.
Krajíce chleba si z jedné strany jen lehce, ale opravdu skoro průsvitně, potřeme máslem a namazanou stranou položíme na rozpálenou pánev.
Na položený krajíc vložíme plátek čedaru, naneseme směs celeru a mrkve a vložíme další plátek čedaru. Přiklopíme druhým krajícem chleba namazanou stranou nahoru. To aby po otočení byla namazaná strana opět ve styku s pánví.
Z obou stran opečeme, stačí 2 minutky a je hotovo. Směs se dá libovolně obměňovat, přidávat suroviny nebo klidně i posypat kořením a kdo má rád sýry, může si přidat více čedaru nebo nivy :-).
Dobrou chuť!
Ingredience
2 plátky čedaru
1 mrkev
kousek celeru
máslo