Rizoto s houbami a mrkví
schedule
Doba přípravy je zhruba 25 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5

Postupujeme následovně
1
Na oleji si zpěníme cibulku a potom přidáme na drobno nakrájené houby a mrkev. Jakmile máme směs pěkně opečenou, tak přidáme trošku červené papriky a důkladně promícháme.
2
Mezitím si dáme vařit rýži. Vložíme ji do vroucí vody a vaříme zhruba 15 minut dokud nám nezměkne. Poté sáčky propláchneme ve studené vodě a přidáme k připravené směsi.
3
Rizoto pěkně promícháme a přidáme sůl a pepř. Nakonec ozdobíme petrželkou.
4
Dle chuti můžete přidat i strouhaný sýr.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
3 sáčky rýže
2 větší mrkve
troška oleje
1 cibulka
troška červené mleté papriky
houby dle chuti
sůl, pepř
petrželka na ozdobu
2 větší mrkve
troška oleje
1 cibulka
troška červené mleté papriky
houby dle chuti
sůl, pepř
petrželka na ozdobu
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu