Kuřecí hamburger

Postupujeme následovně
Kuřecí plátek si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu (nejdřív v mouce, pak vajíčku a nakonec strouhance). Dáme smažit z obou stran na rozpálené pánvi s vrstvou oleje.
Mezitím si na druhé pánvi rozehřejeme plátek másla, na kterém opečeme rozkrojenou housku.
Jakmile máme housky i řízky opečené, tak si poskládáme celý burger.
Začneme tím, že na spodní díl housky (pomazaný tatarkou) položíme plátek umytého ledového salátu, pak plátek sýru, plátek kuřecího masa, zase sýra, dva úzké plátky rajčat, znovu ledový salát a celé to přikryjeme horním dílem opražené housky (opět potřené tatarskou omáčkou).
Kdo má rád, může si přidat kečup.
Nakonec středem propíchneme klasickou dřevěnou špejli, aby se nám hamburger nerozpadl :-).
Dobrou chuť!
Ingredience
2 plátky sýra (eidam)
1 ks rajče
1 ks ledový salát
1 ks houska
kousek másla
tatarská omáčka
strouhanka
hladká mouka
vajíčko
olej, sůl, pepř