V kuchařce se nachází 623 receptů (6429 kalorických hodnot).

Kuřecí hamburger

schedule Doba přípravy je zhruba 25 minut.
fastfood Připravíme celkem 1 porci.
Hodnocení ? / 5
kuřecí hamburger

Postupujeme následovně

1

Kuřecí plátek si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu (nejdřív v mouce, pak vajíčku a nakonec strouhance). Dáme smažit z obou stran na rozpálené pánvi s vrstvou oleje.

2

Mezitím si na druhé pánvi rozehřejeme plátek másla, na kterém opečeme rozkrojenou housku.

3

Jakmile máme housky i řízky opečené, tak si poskládáme celý burger.

4

Začneme tím, že na spodní díl housky (pomazaný tatarkou) položíme plátek umytého ledového salátu, pak plátek sýru, plátek kuřecího masa, zase sýra, dva úzké plátky rajčat, znovu ledový salát a celé to přikryjeme horním dílem opražené housky (opět potřené tatarskou omáčkou).

5

Kdo má rád, může si přidat kečup.

6

Nakonec středem propíchneme klasickou dřevěnou špejli, aby se nám hamburger nerozpadl :-).

Dobrou chuť!

Bon appétit!

Ingredience

1 ks (plátek) kuřecích prsou
2 plátky sýra (eidam)
1 ks rajče
1 ks ledový salát
1 ks houska
kousek másla
tatarská omáčka
na obalení
strouhanka
hladká mouka
vajíčko
olej, sůl, pepř

Diskutovat – Vložit zprávu