Domácí hamburger
schedule
Doba přípravy je zhruba 40 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5

Postupujeme následovně
1
Mleté maso si okořeníme cibulí, česnekem, přidáme olej a worcesterovou omáčku. Vše dáme do masového mlýnku a pomeleme. Nakonec přidáme sůl a pepř a z mletého masa tvoříme placky, které dáme odležet do lednice.
2
Majonézu společně s kečupem a hořčicí smícháme a dáme také do ledničky.
3
Potom si rozehřejete pánev nebo gril a hovězí mleté maso osmažte z každé strany zhruba 3 minutky. Jakmile je maso rozpálené dejte na něj plátek sýru, krásně se rozteče.
4
Bulky si rozkrojíme a chvíli opékáme. Poté bulku potřete omáčkou, přidejte hovězí maso a zeleninu. Na zeleninu můžete přidat ještě trošku omáčky.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
500 g hovězího masa
1 větší cibule
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce worcesterské omáčky
1 větší cibule
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce worcesterské omáčky
dresink:
2 lžíce majonézy
2 lžíce kečupu
dijonská hořčice
2 lžíce majonézy
2 lžíce kečupu
dijonská hořčice
nakládané okurky
4 bulky na hamburgery
2 rajčata
ledový salát
4 plátky čedaru
sůl
4 bulky na hamburgery
2 rajčata
ledový salát
4 plátky čedaru
sůl
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu