Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
schedule
Doba přípravy je zhruba 25 minut.
fastfood
Připravíme celkem 2 porce.
Hodnocení ? / 5
fastfood
BEZ
OBRÁZKU
OBRÁZKU
Postupujeme následovně
1
Vepřovou panenku neklepeme pouze si ji trošku promneme prsty. Poté ji nasolíme a napepříme.
2
Na pánvi si rozehřejeme trošku oleje a panenku rychle osmahneme. Zhruba 3 minutky z každé strany. Poté maso vytáhneme. Na výpeku si osmahneme cibulku a přidáme na plátky nakrájený česnek.
3
Poté přilijeme smetanu a dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme pár lístků nasekané bazalky. Do omáčky vrátíme maso jen na prohřátí a můžeme podávat s vařenými brambory.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
5 kousků vepřové panenky
2 stroužky česneku
1 šalotka
1 kelímek smetany
2 lžíce zakysané smetany
bazalka
olej
sůl, pepř
2 stroužky česneku
1 šalotka
1 kelímek smetany
2 lžíce zakysané smetany
bazalka
olej
sůl, pepř
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu