V kuchařce se nachází 623 receptů (6429 kalorických hodnot).

Segedínský guláš

schedule Doba přípravy je zhruba 90 minut.
fastfood Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5
fastfood
BEZ
OBRÁZKU

Postupujeme následovně

1

Nejdříve si očistíme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Poté ji zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a necháme ho zatáhnout. Jakmile je maso zatažené sundáme hrnec z ohně a přisypeme červenou sladkou papriku a důkladně promícháme.

2

Poté dochutíme solí a pepřeme a přilijeme vodu. Necháme vařit, tak dlouho dokud nám nezměkne maso. zelí si mezitím podusíme na trošce oleje a až je měkké, tak ho přidáme k masu. Všechno zamícháme a nakonec zahustíme mlékem nebe smetanou, ve které si rozkvedláme hladkou mouku.

3

Ještě chvíli povaříme mouku a můžete dochutit kořením dle chuti. Podává se s houskovým knedlíkem.

Dobrou chuť!

Bon appétit!

Ingredience

500 g vepřového masa
40 g sádla
2 menší cibule
25 g mouky
750 g kyselého zelí
mletá sladká paprika
1,5 dl mléka nebo smetany
sůl, pepř

Příště ochutnejte tyto recepty


Diskutovat – Vložit zprávu