Boloňské špagety
schedule
Doba přípravy je zhruba 60 minut.
fastfood
Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5

Postupujeme následovně
1
V kastrolku si na oleji osmahneme cibulku, kterou najemno nakrájíme. Jakmile začne sklovatět, tak přidáme mleté maso, které s cibulkou důkladně promícháme.
2
Jakmile se nám maso zatáhne, tak přidáme nakrájená rajčata a přidáme rajčatový protlak. Promícháme a přidáme muškátový oříšek. Přiklopte kastrol pokličkou a nechte vařit dokud nebude maso měkké. Dle potřeby můžete podlít troškou vody.
3
Nakonec omáčku dochutíme solí a pepřem. Boloňskou omáčku servírujeme na čerstvě uvařené špagety. Dle chuti můžete přidat pórek.
Dobrou chuť!
Bon appétit!
Ingredience
400 g špaget
2 cibule
3 lžíce olivového oleje
350 g mletého masa (hovězí a vepřové)
troška muškátového oříšku
2 plechovky loupaných rajčat
troška pórku na ozdobu
sůl, pepř
2 cibule
3 lžíce olivového oleje
350 g mletého masa (hovězí a vepřové)
troška muškátového oříšku
2 plechovky loupaných rajčat
troška pórku na ozdobu
sůl, pepř
Příště ochutnejte tyto recepty
Diskutovat – Vložit zprávu