V kuchařce se nachází 623 receptů (6429 kalorických hodnot).

Červený svařák

schedule Doba přípravy je zhruba 30 minut.
fastfood Připravíme celkem 4 porce.
Hodnocení ? / 5
fastfood
BEZ
OBRÁZKU

Postupujeme následovně

1

Nejdříve vložte do hrnce cukr a přidejte malinko vody. Promíchejte a zahřívejte do té doby než nám začne tmavnout a vznikne karamel. Dávejte pozor, aby vám karamel nezhořkl.

2

Jakmile nám vznikne karamel přidáme vodu a veškeré koření, které jsme si nachystali.

3

Do jiného kastrolu si dáme víno a vaříme ho do té doby než nám přijde skoro k varu. Do vína potom přes cedník nalijeme obsah hrnce s karamelem a mírně vše dohromady provaříme.

4

Můžete podávat ozdobené plátky citronu nebo nechat ve svařáku celou skořici. Podává se horký.

Dobrou chuť!

Bon appétit!

Ingredience

1 l červeného vína
250 ml vody
7 lžic cukru
2 celé skořice
6 ks hřebíčku
1 badyán
citron, citronová kůra

Diskutovat – Vložit zprávu